NYHEDER //

14/02/11
Fotograf + tv og medie tilrettelægger studerende Nanna Hillig er med i redaktionen og vil filme den 15. feb. Velkommen til Nanna. Husk at hvis du har lyst til at bidrage til udviklingen af debattv – så kontakt morten@debattv.dk.  Du kan stadig nå at være til prøveoptagelsen med den 15. feb. Læs mere: Sådan deltager du + tilmelding

01/02/11
Vi laver prøveoptagelser til vores nye debatprogram den 15. feb. mellem kl. 17 og 21 i København. Har du lyst til at deltage? Læs mere: Sådan deltager du + tilmelding. Du kan også tilmelde dig ved at kontakte morten@debattv.dk.

31/01/11
Så er Jesper Bastholm Munk kommet med i redaktionen. Jesper skal sammen med Alexandra være vært på programmet.

11/01/11
Debattv’s redaktion består af Alexandra Benedicte Collin, Morten Schuster Rossel og Morten Jacobsen. Vil du støtte projektet, være med, hjælpe os fremad, eller dele gode idéer med os ? – Så hold dig ikke tilbage.

26/11/10
Vil du være med når vi optager pilot/prøveoptagelser i København på søndag mellem kl 15 og 17, så ville vi bliver vildt glade. Læs mere her.

18/11/10
Vi leder efter engagerede og kompetente tv- eller journaliststuderende, der har mod og lyst til at blive en del af vores redaktion, der arbejder på at udvikle et nyt debat program. Læs mere her.

12/11/10
Debat tv søger journalister, tv – tilrettelæggere, fotografer m.fl. til produktionen den 28 november. Se mere her og kontakt os hvis du vil være med.

-

Velkommen // Nyheder // Hvad // Hvorfor // Public Service // Vi søger // Kontakt //